Informatie

Badminton lijkt u een leuke sport maar u wilt eerst weten of BCH een leuke vereniging is,op welke avonden er gespeeld wordt of hoe u bijvoorbeeld lid kunt worden?

Bij Badmintonclub Hoevelaken is iedereen welkom! Wil je ontspannen een shuttletje slaan of wil je competitie spelen, het is allemaal mogelijk. Wij spelen op woensdagavond en op vrijdagavond in Sporthal ‘De Slag’ De jeugd speelt op woensdagavond van 18.30 – 20.00 uur. De senioren spelen op woensdag van 19.30-21.30 uur.

Zij kunnen zich inschrijven voor de trainingen voor beginners of de trainingen voor gevorderden en competitiespelers. Daarnaast is er alle ruimte om vrij te spelen. Op vrijdag is de zaal voor senioren beschikbaar van 20.00 – 22.30 uur voor competitie maar ook om onderling gezellig een partijtje te badmintonnen.

Is er na al het badmintonnen nog behoefte aan een praatje en een drankje dan is het goed toeven in Sportcafé De Slag. Plezierig binnen onze vereniging zijn ook de toernooien zoals bijvoorbeeld het openingstoernooi en het sinterklaastoernooi waarbij iedereen ongedwongen een partijtje met elkaar speelt. Bij de clubkampioenschappen daarentegen gaat het echt om de winst maar staat sportiviteit hoog in het vaandel. Een gastvrije vereniging zijn we ook. We ontmoeten graag mensen die eens willen proberen hoe het is om in de zaal te badmintonnen in plaats van op de camping. Daarvoor hebben wij leenrackets tot de beschikking en zijn onze leden graag bereid om bezoekers te laten ervaren hoe leuk badminton is. Badmintonclub Hoevelaken een vereniging waar je graag komt sporten!